Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Trec la ceva dulce, prajitura cu branza ;bauturi nu mai postez,probabil din cauza paharelor nu se vede poza in intregime(nu stiu, spun si eu)
daca este cineva interesat,le gasiti pe blogul meu
http://www.lulu-povestidinbucatarie.blogspot.com
Preparare prajitura cu branza si fructe.
Piscoturile sfaramate,amestecate cu untul topit,intins intr-o forma de tort (eu am folosit un vas mic de yena) si formezi o margine putin mai inalta apoi se da forma la rece;
Intre timp,se amesteca branza cu 1lingura de zahar,zeama de lamaie,frisca si se pune in forma peste piscoturi apoi la rece;
Gelatina se tine in apa rece 10min,timp in care zmeura(lasand cateva pentru ornat)zdrobita cu furculita,impreuna cu restul de zahar si 2-3linguri de apa se pune pe foc doar cat se topeste zaharul;
Se amesteca cu gelatina stoarsa de apa,se omogenizeaza bine si se rastoarna peste prajitura cu branza,se decoreaza cu restul de zmeura .
Prajitura cu branza se tine la frigider cateva ore chiar si pana a doua zi.
1
puteti prepara aceasta prajitura cu branza si inlocuind mascarpone cu branza dulce de vaca, bine mixata sau ricotta
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult